Το Πρόγραμμα

Το Πρόγραμμα

 

Το Πρόγραμμα “My name is Teacher” λειτουργεί στα πλαίσια ενός επιστημονικού project για τη σχέση των νέων με τη γνώση και το Διαδίκτυο και υποστηρίζεται από επιστημονική ομάδα.
Πρόκειται για μια Πλατφόρμα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης ή -απλούστερα- για ένα περιβάλλον ελεύθερου-ανοιχτού προβληματισμού και πληροφόρησης για το επιστημονικό αντικείμενο του φιλολογικού χώρου.
Ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη που μας προσφέρετε και εξαίρουμε το ήθος αλλά και την ευαισθησία των ανθρώπων που πίστεψαν στο επιστημονικό και παιδαγωγικό έργο μας!
__________
Με μεταπτυχιακές σπουδές στη Στρατηγική Επικοινωνία, πολυετή επαγγελματική εμπειρία ως Επικοινωνιολόγος και ενεργή διδακτική παρουσία ως Φιλόλογος από το 1988 στην προετοιμασία υποψηφίων Πανελλαδικών Εξετάσεων, έκρινα σκόπιμο -σε συνεργασία με επιστημονική ομάδα- να εντάξουμε τα διαδικτυακά εργαλεία στην υπηρεσία της γνώσης.
Βρισκόμαστε λοιπόν στη διάθεσή σας για απορίες, προβληματισμούς και ανταλλαγή απόψεων στα μαθήματα της Έκθεσης Γ.Π., της Ιστορίας, των Αρχαίων Ελληνικών και των Λατινικών Γ’ Λυκείου, καθώς και της Έκθεσης Β’ Λυκείου.

 

Φώτης Παντόπουλος
Skype: Fotis Pantopoulos | fotis.pantopoulos1
Mob.: 6937714026
__________
_______________________________________
Από την 7/10/2014 το Πρόγραμμα “My name is Teacher” τελεί υπό την αιγίδα του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, το οποίο και ευχαριστούμε θερμά !
Παρακάτω μπορείτε να μελετήσετε το σκεπτικό παραχώρησης της αιγίδας:
aigida-crop